Mijn Innerlijk Werk opstelling “Verlangen en Blokkades”

Jouw verlangen… het is er al zo lang en je voelt het telkens aan de sensaties in je lichaam dat dit is wat je écht wilt. En dan is er weer de teleurstelling; het lukt toch niet, je hebt er geen vertrouwen in, wat zal iedereen er van vinden of een groot gevoel van angst voor alles wat je moet opgeven.

Herkenbaar?

Durf je te leven naar jouw verlangen en keuzes te maken die dienend zijn voor dit verlangen? Het dragen van de gevolgen omdat jouw verlangen zó sterk is dat je het niet meer kan negeren? Ben je bereid om te voelen welke belemmering, angst, of afwijzing je tegen houdt? Als er geen (zelf) vertrouwen is in de realisatie van jouw eigen verlangen waarom zou je dan nog een verlangen hebben? Dit verlangen zorgt toch voor de glans in jouw ogen en maakt dat het leven een gouden randje krijgt?

Waar wacht je nog op? Je hoeft niet meer te leven vanuit belemmeringen en blokkades om jezelf tekort te doen, je mag wat moois maken van jouw leven en daar hoort jouw verlangen bij. De trots die voelbaar zal zijn in jouw hele systeem zal voelbaar zijn omdat jij wél je hart volgt en je verlangen leeft.

 

Mijn Innerlijk Werk opstelling ; Verlangen en Blokkades
Data:  26 januari, 21 februari, 20 maart
Tijd:  start sessie 09:00 uur / 11:00 uur / 13:00 uur / 15:00 uur
Waar: Landgoed de Zwanenhof – Retraitehuisweg 6 Zenderen
Persoonlijke investering: € 125,-

Meer informatie over de opstelling “Verlangen en Blokkades”?

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met me op via mail@daina.nl .