Mijn Innerlijk Werk opstelling

“In verbinding met de ziel”

Het verlangen is zo groot voor veel mensen om weer écht te leven vanuit hun ziel, maar ze hebben géén idee hoe dat eigenlijk voelt. Deze opstellingen voelen zo magisch aan omdat voor een moment ze weer écht in verbinding staan met zichzelf. Een serene rust die de ruimte vult en zorgt voor diepe stilte terwijl de taal van het hart spreekt.

 

“Ik wil zo graag weer voelen en in contact met mezelf staan, ik ben mezelf een beetje kwijt…”

                             deelnemer opstelling In verbinding met de ziel

 

Ziel, Lichaam en Ego

Een drie-eenheid onlosmakelijk verbonden met elkaar, en toch is de balans vaak zo verstoord en leeft het merendeel vanuit het ego en is het de verbinding kwijt geraakt met de ziel en het lichaam. Waar de ziel  oneindig is en het ego gelimiteerd is, zijn er zoveel mensen die druk ervaren in hun hoofd, spanning en stress en een gevoel van gejaagdheid, mist in hun hoofd hebben en helemaal leeglopen. Terwijl het leven vanuit de ziel juist ontspanning en rust geeft, een gevoel van vertrouwen en gewoon “zijn in het moment”.  

Door jouw lichaam heen spreekt de ziel, ze fluistert naar je en verbindt je met jouw innerlijke wijsheid en kracht. Door dit moment tijdens de opstelling  te beleven is het opgeslagen in iedere cel van je lichaam en ben je in staat om deze herinnering weer te activeren in jouw lichaam. Je zal zelf ervaren dat deze momenten steeds weer even terugkomen om je te herinneren aan dit gevoel van verbinding, deze momenten komen steeds vaker en duren ook steeds ietsje langer. Bedoeld om je verlangen verder aan te wakkeren zodat je je eigen kracht weer gaat hervinden en bewust de keuze gaat maken om te leven vanuit de ziel.

Mijn Innerlijk Werk opstelling ; In verbinding met de ziel
Data:  19 januari, 14 februari, 13 maart
Tijd:  start sessie 09:00 uur / 11:00 uur / 13:00 uur / 15:00 uur
Waar: Landgoed de Zwanenhof – Retraitehuisweg 6 Zenderen
Persoonlijke investering: € 125,-

Meer informatie over de opstelling “in verbinding met de ziel”?

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met me op via mail@daina.nl .