Thema opstelling Vrouwenlijn

Tijdens de Vrouwenlijn opstelling zijn we met vrouwen samen die hun eigen vrouwenlijn willen helen, iedereen is aanwezig als representant en het moment wijst zelf uit wie ook als vraagsteller haar eigen vrouwenlijn krijgt opgesteld. 

De 1e en meest intense relatie die je hebt is die met je moeder. Al vanaf het moment van de zwangerschap zijn jullie onlosmakelijk verbonden met elkaar en draag jij in jou ook haar dynamieken, haar angsten en traumatische gebeurtenissen.

Maar niet alleen van jouw moeder maar ook van al jouw voormoeders is er informatie opgeslagen in jou. Heeft een voormoeder een traumatische gebeurtenissen opgelopen en is daardoor haar hart gesloten van de liefde? 

Dan heeft jouw voormoeder dit niet doorkunnen geven aan haar kinderen en is jouw moeder misschien ook wel diegene die heeft geleefd met een tekort aan liefde. 

Intense en liefdevolle opstellingen

Geen schuld aan jouw moeder want ook zij heeft alles gegeven wat ze kon geven en als ze meer kon geven dan had ze dat gedaan.

Deze intense en liefdevolle opstellingen zijn zó nodig voor de vrouwen om met mildheid naar de moeder en voormoeders te kunnen kijken en liefdevol te kunnen eren. We hebben onbewust soms veel gedragen voor onze moeder uit loyaliteit naar haar toe en het is nu tijd om dit terug te geven naar onze moeder en soms wel 6 generaties terug om weer vrij en in liefde te kunnen leven.

Doe je mee om jou en jouw voormoeders weer vrij te maken en de liefde te laten stromen en je te laten dragen door jouw voormoeders?

Thema opstelling Je plek innemen
Data:  Diverse data – voor actuele data ga naar de agenda
Tijd: 09:00 uur  tot +- 13.00 uur 
Waar: Landgoed de Zwanenhof – Retraitehuisweg 6 Zenderen
Persoonlijke investering: €50,-

Meer informatie over de workshop

Wil je meer informatie over de thema opstelling Vrouwenlijn, neem dan gerust contact met me op via mail@daina.nl .