Mijn Innerlijk Werk…. eindelijk is het er! Een halfjaarprogramma waarbij je door middel van allerlei themaopstellingen  bezig gaat met het opschonen van jouw familiesysteem zodat er heling kan plaatsvinden en de liefde weer kan stromen.

Deze methode is geheel nieuw binnen het werken met systemische opstellingen en ik ben er ook onwijs trots op dat ik deze heb ontwikkeld en heb uitgetest. De deelnemers van mijn proefgroep zijn enorm enthousiast en het heeft ze al zoveel gebracht; een hoger bewustzijn, eigen pijn die is getransformeerd waardoor ze niet meer vanuit hun oude overlevingsmechanisme reageren, mildheid voor de voorouders en zichzelf, meer zelfliefde, beter in overgave kunnen, onderscheid tussen zichzelf en de ander… en nog veel meer ervaringen hebben ze beleefd in een half jaar tijd.

Als groep met 6 personen start je op zielsniveau en ben je onderdeel van elkaars transformatie proces en dit is echt magisch. Je gaat je eigen proces aan en bent tevens op die dag representant voor de andere 5 deelnemers. Je zal terugkijken op een enorm waardevol halfjaar waarbij je vooraf niet weet hoe groot jouw transformatie gaat zijn, geloof me dat deze je verwachtingen overtreft.

Behalve de opstellingsdagen ontvang je ook een syllabus met daarin verdiepingsvragen ( dit is al een klein voorproefje van het boek dat ik aan het schrijven ben!)  die je ondersteunen in de stappen naar een hoger bewustzijn.

Spreekt jou dit aan? Stuur me een mail en dan neem ik contact met je op

 

Mijn Innerlijk Werk

Data: 28 september, 26 oktober, 23 november,                   21 december, 18 januari en 29 februari

Tijd: 09:000 uur – 16:00 

Waar: De Zwanenhof Retraitehuisweg 6 Zenderen

Kosten: € 950,-