Voor iedereen die zijn of haar eigen dynamieken wil aankijken, die bereid is om de pijn te transformeren zodat de liefde weer kan stromen. Ook wanneer je jezelf en jouw nageslacht wil bevrijden van de voorouderlijke last. Zonder oordeel maar vanuit mildheid en respect voor de voorouders. We staan er vaak niet bij stil maar wanneer je beseft dat er in iedere generatie voorouders trauma heeft plaatsgevonden dat niet aangekeken kon worden of waarvan de pijn niet besproken of geuit kon en mocht worden dat het hart op slot is komen te zitten.

In jouw afgelopen 150 jaar alleen al waarbij er ongeveer 9 generaties zijn geweest met meer dan 500 voorouders die allerlei thema’s te verwerken hadden als oorlog, hongerwinter, emigratie, geloof, adoptie, moord, misbruik, miskramen of abortus. Iedere voorouder die zijn of haar eigen pijn heeft moeten dragen en niet meer de liefde kon geven. Iedere voorouder die hierin niet erkent is en waarvan de pijn er wél was, maar niet mocht zijn. Het familiesysteem neemt het nageslacht in dienst om alsnog de erkenning te geven aan deze voorouder.

Generatie op generatie wordt deze pijn doorgegeven… net zolang er 1 iemand opstaat in het familiesysteem die dit wél aankijkt en die de pijn kan transformeren. Misschien wel een hele zware taak die je al je leven lang voelt, en waarvan je weet dat het niet van jou is.

Als jij voelt dat dit ook jouw weg is, en je wilt je bevrijden van voorouderlijke last, je wilt weer volop in je kracht komen te staan en de liefde te laten stromen. Ga aan de slag met jouw eigen Innerlijk Werk!

Hoe ziet Mijn Innerlijk werk eruit?

Iedere maand worden onderstaande thema-opstellingen gegeven waar jij aan kan deelnemen. Op deze manier kun jij zelf bepalen wat de volgorde is van de thema’s en binnen welk tijdsbestek je de thema’s wilt oppakken. De regie ligt helemaal bij jou en het is afgestemd op jouw tempo. Op deze thema dagen kun je je inschrijven voor een sessie om 9 uur – 11 uur – 13 uur of 15 uur. Tijdens deze sessie werken we individueel aan het thema van die dag.

 De volgende thema’s worden behandeld tijdens Mijn Innerlijk Werkdagen

Je Plek Innemen Gezin Van Herkomst
Je Plek Innemen Huidige Gezin
Vrouwenlijn / Mannenlijn
In verbinding met de Ziel
Innerlijke delen
Verlangen en Blokkades
Ziektes en Symptomen

 

Wanneer je alle thema-opstellingen gedaan hebt zul je merken dat je veel sterker weer vanuit je ziel kan leven en je veel minder laat leiden door je overlevingsmechanisme. Mildheid en ontspanning zullen meer aanwezig zijn in je en je kan vanuit een hoger bewustzijn kijken naar de situatie, jouw rol in het geheel en de samenhang ervan. Je ervaart minder stress en tijdsdruk en je gaat in jouw eigen tempo in overgave en vertrouwen. 

Achter de schermen ben ik momenteel druk bezig met mijn website en een boekingssysteem.

Heb je al interesse, dan laat het me weten dan neem ik contact met je op! 

Systemische opstellingen door Daina Takens
Systemische opstellingen door Daina Takens

Mijn Innerlijk Werk

Data: Diverse data vanaf januari 2024

Tijd: start sessie 09:00 uur / 11:00 uur / 13:00 uur /  15:00 uur 

Waar: De Zwanenhof Retraitehuisweg 6 Zenderen

Kosten: € 125,- per thema opstelling