Mannenlijn

Thema opstelling Mannenlijn

Gelukkig vinden mannen ook steeds meer de weg naar hun hart en kunnen en durven ze steeds meer te praten over hun rijke innerlijke wereld. Voor de mannen van nu is het een flinke uitdaging; ze lopen op tegen hun steeds weer terugkerende patronen en verstandelijk is alles te analyseren maarja… hoe dan om te gaan met het gevoel? Hebben ze geleerd van hun vader hoe je over je gevoel moet praten? Wat is “gevoel” eigenlijk?  Was hun vader emotioneel beschikbaar voor ze? Mannen dragen een zware last door van de vader en voorvaders in hun systeem en nu is het tijd om de last terug te geven en weer vrij te mogen zijn. In de thema opstelling Mannenlijn gaan we hiermee aan de slag.

Vrij van last en vol in je eigen leven

Neem jij de (emotionele) verantwoordelijkheid om je systeem aan te kijken, om jezelf en jouw voorvaderen maar óók jouw kinderen weer vrij te maken? In deze thema opstelling ben je in een fijne setting met alleen maar mannen (nouja… en ik dan) en ga je de kracht weer ervaren die jij als man zijnde in je hebt; vrij van de last en vol in jouw eigen leven dragend door jouw voorvaderen.

Thema opstelling Mannenlijn
Data:  Diverse data – voor actuele data ga naar de agenda
Tijd: 09:00 uur  tot +- 13.00 uur 
Waar: Landgoed de Zwanenhof – Retraitehuisweg 6 Zenderen
Persoonlijke investering: €50,-

 

Meer informatie over de Mannenlijn opstelling?

Wil je meer informatie over de Dagworkshop Systemische opstellingen, neem dan gerust contact met me op via mail@daina.nl .