Je plek innemen

Thema opstelling Je plek innemen

Het lijkt zo vanzelfsprekend dat je de juiste plek inneemt maar in de praktijk lijkt het toch een stuk moeilijker. Vaak sta je al vanuit je gezin van herkomst niet op de juiste kind plek; dit kan te maken hebben dat je zorg hebt gedragen voor je broertjes of zusjes, dat je vader of moeder niet (emotioneel) aanwezig was, of misschien is er wel een broertje of zusje vroegtijdig overleden. Tijdens de thema opstelling Je plek innemen, ga je hiermee aan de slag.

Wanneer je de juiste plek hebt ingenomen in je gezin van herkomst dan kan de liefde en energie weer stromen. Wanneer je in je gezin van herkomst niet op de juiste plek staat, en je vormt later je eigen gezin dan zie je vaak dat er een terugkerend patroon is of dat je zelf ook niet op de vader of moeder plek staat.

Gezin van herkomst of huidige gezin 

Tijdens de thema opstelling Je plek innemen zullen we werken met je plek innemen van je gezin van herkomst of van je huidige gezin en kan iedere deelnemer representant zijn en/of vraagsteller. De familiedynamiek wordt zichtbaar in de startopstelling en we zullen altijd eindigen met dat iedereen op de juiste plek komt te staan. Tussen de opstellingen door is er ook ruimte voor vragen en wordt er kennis gedeeld over de essentie van het familiesysteem. 

Thema opstelling Je plek innemen
Data:  Diverse data – voor actuele data ga naar de agenda
Tijd: 09:00 uur  tot +- 13.00 uur 
Waar: Landgoed de Zwanenhof – Retraitehuisweg 6 Zenderen
Persoonlijke investering: €50,-

Meer informatie over de workshop

Wil je meer informatie over de thema opstelling Je plek innemen, neem dan gerust contact met me op via mail@daina.nl .