Hallo, ik ben Daina Takens

Warm en liefdevol, sprankelend en rebels en vooral leven vanuit een hoger bewustzijn.

Zonder zweverig te zijn maar gewoon nuchter en gebruik maken van de mogelijkheden die je als mens hebt. Ik pak mijn eigen thema’s op, ik kijk ze aan en ga er mee aan de slag en hoewel het niet altijd even gemakkelijk is, brengt het me daarna zoveel rust, erkenning en een liefdevolle staat van zijn.

En juist dát gun ik ieder mens.

Tegenwoordig leven zoveel mensen vanuit hun hoofd en lijkt het één grote georganiseerde chaos. Weer terug naar je gevoel en leven vanuit je hart en intuïtie werkt zó bevrijdend.

Hiervoor heb je wel een aantal thema’s aan te kijken zoals de innerlijke criticus, het overlevingsmechanisme, het gekwetste kind en de blinde vlek en daarboven “hangt” nog jouw systemische ordening.

Ik heb de afgelopen jaren heel veel innerlijk werk gedaan, waardoor mijn hoger bewustzijn nog meer versterkt is en ik leef vanuit hart- bewustzijn; een hele serene vorm van zijn die vol is met liefde voor mezelf, voor de ander én zonder te oordelen .

“Liefdevol zichtbaar maken hoe de systemen en dynamieken zich verhouden en deze herstellen zodat onze generatie kinderen opgroeien in een trauma vrije wereld”

Mijn eigen familiesysteem “opschonen” , mijn voorouders eren en hun plek in het systeem weer terug te geven en met alle liefde en zonder oordeel te eren om wie ze zijn en om de situaties waarin ze beland zijn. Wanneer ik systemisch kijk naar de wereld en haar gebeurtenissen dan is er zoveel wat nooit is uitgesproken, wat verdrukt is of wat nooit gezien mocht worden en dat wil ik heel graag liefdevol zichtbaar maken zodat er trauma’s worden opgelost van onze generatie maar ook de generatie voorouders met als resultaat dat onze kinderen vrij opgroeien zonder de verstrikkingen en zwaar beladen patronen die er in het familiesysteem zijn.

Een stap maken naar een hoger bewustzijn is voor iedereen haalbaar, het is niet altijd gemakkelijk en het brengt ook pijn met zich mee maar dat is allemaal “oude pijn” Ik neem je liefdevol mee in deze processen en door deze aan te kijken en op te lossen ben je bezig met een hele waardevolle manier van leven want je bent je systeem aan het opschonen.

Wat mag je van mij verwachten?

Logo Daina Takens

Hoger bewustzijn

Jarenlang zelfreflectie, bewustwording creëren en telkens blijven voelen en leven vanuit het hartsbewustzijn. Niet leven vanuit een beperkend ego-bewustzijn maar volledig vanuit je hart en intuïtie.

Liefdevol

Liefde voor mezelf en voor iedereen om me heen; niet alleen voor de mensen en dieren maar ook liefdevol naar de gebeurtenissen en de donkere kanten die er zijn.

Vertrouwen

Een ongekend groot vertrouwen dat het altijd wel goed komt, dat de juiste keuzes worden gemaakt dat je leert wat je mag leren. Vertrouwen in mezelf en in de ander is de basis voor een fijne samenwerking.

Humor

“What’s life without humor?”

Over mij Daina Takens

Wie is mijn leermeester geweest?

 Ik heb mijn opleiding tot Systemisch Opsteller gevolgd bij Tamara Beekmans van de Vrouwenkrachtacademie. Zij is voor mij de juiste leermeester geweest ( en dat is ze nog steeds). De lat lag erg hoog tijdens mijn opleiding en dat hoort ook in dit vak; behalve de theoretische kennis een enorme boekenlijst, supervisie momenten, meedoen bij veel verschillende opstellers, mijn eigen genealogie uitpluizen en op zoek naar de oorsprong van waaruit mijn overlevingsmechanisme is ontstaan. Héél veel oefenen met het systemisch veld, werken vanuit het lege midden en zelf door veel innerlijk werk mijn eigen blinde vlek transformeren. Het was een intensief en diepgaand proces maar dit is het meer dan waard geweest want op deze manier kan ik ook al mijn kennis en ervaring weer doorgeven om zo het principe van geven en nemen weer in balans te zetten.

Ik blijf me telkens weer voeden met kennis en ervaringen om mee te bewegen en de liefde weer te laten stromen. 

2-daagse Masterclass van Stephan Hausner 

2- daagse Masterclass van Hilbrand Westra