Hallo, ik ben Daina Takens

Warm en liefdevol, sprankelend en rebels en vooral leven vanuit een hoger bewustzijn.

Zonder zweverig te zijn maar gewoon nuchter en gebruik maken van de mogelijkheden die je als mens hebt. Ik pak mijn eigen thema’s op, ik kijk ze aan en ga er mee aan de slag en hoewel het niet altijd even gemakkelijk is, brengt het me daarna zoveel rust, erkenning en een liefdevolle staat van zijn.

En juist dát gun ik ieder mens.

Tegenwoordig leven zoveel mensen vanuit hun hoofd en lijkt het één grote georganiseerde chaos. Weer terug naar je gevoel en leven vanuit je hart en intuïtie werkt zó bevrijdend.

Hiervoor heb je wel een aantal thema’s aan te kijken zoals de innerlijke criticus, het overlevingsmechanisme, het gekwetste kind en de blinde vlek en daarboven “hangt” nog jouw systemische ordening.

Ik heb de afgelopen jaren heel veel innerlijk werk gedaan, waardoor mijn hoger bewustzijn nog meer versterkt is en ik leef vanuit hart- bewustzijn; een hele serene vorm van zijn die vol is met liefde voor mezelf, voor de ander én zonder te oordelen .

“Liefdevol zichtbaar maken hoe de systemen en dynamieken zich verhouden en deze herstellen zodat onze generatie kinderen opgroeien in een trauma vrije wereld”

Mijn eigen familiesysteem “opschonen” , mijn voorouders eren en hun plek in het systeem weer terug te geven en met alle liefde en zonder oordeel te eren om wie ze zijn en om de situaties waarin ze beland zijn. Wanneer ik systemisch kijk naar de wereld en haar gebeurtenissen dan is er zoveel wat nooit is uitgesproken, wat verdrukt is of wat nooit gezien mocht worden en dat wil ik heel graag liefdevol zichtbaar maken zodat er trauma’s worden opgelost van onze generatie maar ook de generatie voorouders met als resultaat dat onze kinderen vrij opgroeien zonder de verstrikkingen en zwaar beladen patronen die er in het familiesysteem zijn.

Een stap maken naar een hoger bewustzijn is voor iedereen haalbaar, het is niet altijd gemakkelijk en het brengt ook pijn met zich mee maar dat is allemaal “oude pijn” Ik neem je liefdevol mee in deze processen en door deze aan te kijken en op te lossen ben je bezig met een hele waardevolle manier van leven want je bent je systeem aan het opschonen.

Wat mag je van mij verwachten?

Logo Daina Takens

Hoger bewustzijn

Jarenlang zelfreflectie, bewustwording creëren en telkens blijven voelen en leven vanuit het hartsbewustzijn. Niet leven vanuit een beperkend ego-bewustzijn maar volledig vanuit je hart en intuïtie.

Liefdevol

Liefde voor mezelf en voor iedereen om me heen; niet alleen voor de mensen en dieren maar ook liefdevol naar de gebeurtenissen en de donkere kanten die er zijn.

Vertrouwen

Een ongekend groot vertrouwen dat het altijd wel goed komt, dat de juiste keuzes worden gemaakt dat je leert wat je mag leren. Vertrouwen in mezelf en in de ander is de basis voor een fijne samenwerking.

Humor

“What’s life without humor?”

Over mij Daina Takens

Wat is het eerste wat in je opkomt als je deze foto ziet?

“Oh, die foto is slecht belicht”
“Zo’n foto zet je toch niet op de website”
“Jeetje deze foto zou ik nooit durven plaatsen”

En alle oordelen en meningen zijn ok.

Voor mij symboliseert deze foto zowel mijn lichte en sprankelende kanten als mijn donkere kanten. Want ja natuurlijk heb ik die donkere kanten ook, ik ben ook een mens… zonder donker kan er simpelweg geen licht zijn en om dit zonder oordeel te kunnen dragen brengt de balans in mij.