Privé sessie systemische opstelling

Wil je liever in een privé sessie bezig met je eigen systemische processen?

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je graag een privé opstelling zou willen; Je bent nog onbekend met het systemische werk dat je het eerst graag op een vertrouwde kleine setting wil proberen, je weet nog niet zo goed wat je kan verwachten en hoe heftig de reacties zullen zijn, je hebt geen zin om “toevallig” bekenden tegen te komen of vind je jouw verhaal te heftig om het te delen in een groep. En weet je…. alles is helemaal goed; het is jouw proces en jij mag doen wat goed voelt voor jou!

Bij een privé opstelling gaan we vanuit jouw vraag werken met vloerankers en onszelf als grootste informatie bron. Je zal merken dat het lichaam nooit liegt en dat alles wat je tijdens de opstelling voelt en waarneemt in jouw lichaam is waarheid. Al vanaf dat je zelf in het veld staat en de eerste vloerankers zijn geplaatst zul je voelen welke systemische dynamieken er spelen in jouw leven en ga je ook ervaren hoe deze jou verstrikt hebben of waardoor je totaal niet meer in je eigen kracht staat.

 

Kies voor een privé opstelling waarbij we in 1,5 uur bezig gaan met jouw vraag, probleem of situatie.

Wanneer je niet in de mogelijkheid bent voor een fysieke samenkomst dan kunnen we deze sessie ook via Zoom laten verlopen. Deze vorm van coaching werkt door middel van energiewerk en daarbij maakt het dus niet uit of we dit fysiek of online doen.

Locatie; De Zwanenhof, Retraitehuisweg 6 Zenderen (of via Zoom)

Persoonlijke investering; € 175,- per sessie (1,5 uur met mogelijk uitloop van 15 minuten)