Agenda

Op dit moment wordt de agenda gevuld met data voor de onderstaande opstellingen. Houd de website in de gaten voor nieuwe data of stuur een bericht via de contactpagina. Voor het inplannen van 1-op-1 systemische coaching kun je altijd contact met me opnemen.

 

Dagworkshop Systemische opstellingen

Tijdens de dagworkshop is er ruimte voor 4 vraagstellers. Tijdens deze dagworkshop is er alle ruimte voor jou om jouw vraag in te brengen zodat we de diepte in kunnen gaan van jouw systeem.

  • Loop je structureel ergens tegen aan?
  • Heb je het gevoel dat je er niet bij hoort?
  • Voel je je niet gezien?
  • Heb je telkens weer dezelfde conflicten op het werk?
  • Tref je continue “de verkeerde partner”?

Dit zijn zomaar even wat vragen die voorbij zijn gekomen tijdens eerdere opstellingen. Als representant zijn deze opstellingen ook zeer waardevol omdat het ook jouw eigen thema’s raakt en je hiermee dus ook jouw eigen familiesysteem kan opschonen.

Dagworkshop Systemische opstellingen

Data: data volgt zsm

Tijd: 10:00 – 16:00 (+-)

Waar: De Zwanenhof Retraitehuisweg 6 Zenderen

Kosten;  Vraagsteller € 90,-  Representant € 35,-

“Onthaasten in de Zorg”

Speciaal voor de zorgmedewerkers die onthaasten bij De Zwanenhof zijn er (bijna) iedere woensdag- en vrijdagochtend workshops systemische opstellingen. Tijdens deze workshop is iedereen representant en zullen er 2, soms 3, opstellingen begeleidt worden. We laten ons hierbij laten bij dat wat er zich op dat moment aandient.  Tijdens deze workshop is er alle ruimte voor jou om jouw vraag in te brengen zodat we de diepte in kunnen gaan van jouw systeem.

Als representant zijn deze opstellingen ook zeer waardevol omdat het ook jouw eigen thema’s raakt en je hiermee dus ook jouw eigen familiesysteem kan opschonen. 

Wil je tijdens je verblijf graag een persoonlijke 1 op 1 opstelling dat is ook mogelijk, dan mag je me een mailtje sturen.

Onthaasten in de Zorg Systemische opstellingen

Data: 28 september

Tijd: 9:00 – 12:30 (+-)

Waar: De Zwanenhof Retraitehuisweg 6 Zenderen

Persoonlijke investering: € 50,-

 Individuele opstelling

Wanneer je nog onbekend bent met systemische opstellingen of je vind het prettig om 1 op 1 te werken, neem dan contact met me op en dan plannen we een privé sessie in. Met behulp van vloerankers gaan we dan bezig om jouw dynamieken zichtbaar te maken.

Individuele opstelling

Data: in overleg welke dag het beste uitkomt

Tijd: 9:00 – 10:30  óf 11:30 – 13:00

Waar: De Zwanenhof Retraitehuisweg 6 Zenderen

Persoonlijke investering: € 175,-

 Thema opstellingen: Vrouwenlijn

De 1e en meest intense relatie die je hebt is die met je moeder. Al vanaf het moment van de zwangerschap zijn jullie onlosmakelijk verbonden met elkaar en draag jij in jou ook haar dynamieken, haar angsten en traumatische gebeurtenissen. Maar niet alleen van jouw moeder maar ook van al jouw voormoeders is er informatie opgeslagen in jou. Heeft een voormoeder een traumatische gebeurtenissen opgelopen en is daardoor haar hart gesloten van de liefde?  Dan heeft jouw voormoeder dit niet doorkunnen geven aan haar kinderen en is jouw moeder misschien ook wel diegene die heeft geleefd met een tekort aan liefde. Geen schuld aan jouw moeder want ook zij heeft alles gegeven wat ze kon geven en als ze meer kon geven dan had ze dat gedaan. 

Deze intense en liefdevolle opstellingen zijn zó nodig voor de vrouwen om met mildheid naar de moeder en voormoeders te kunnen kijken en liefdevol te kunnen eren. We hebben onbewust soms veel gedragen voor onze moeder uit loyaliteit naar haar toe en het is nu tijd om dit terug te geven naar onze moeder en soms wel 6 generaties terug om weer vrij en in liefde te kunnen leven. Doe je mee om jou en jouw voormoeders weer vrij te maken en de liefde te laten stromen en je te laten dragen door jouw voormoeders?

Tijdens deze workshop zijn we met vrouwen samen die hun eigen vrouwenlijn willen helen, iedereen is aanwezig als representant en het moment wijst zelf uit wie ook als vraagsteller haar eigen vrouwenlijn krijgt opgesteld. 

Thema opstelling Vrouwenlijn

Data:  20 september, 18 oktober, 22 november

Tijd: 09:00 uur  tot +-  13:00 uur 

Waar: De Zwanenhof Retraitehuisweg 6 Zenderen

Persoonlijke investering: €50,-

 

 Thema opstellingen: Mannenlijn

Gelukkig vinden mannen ook steeds meer de weg naar hun hart en kunnen en durven ze steeds meer te praten over hun rijke innerlijke wereld. Voor de mannen van nu is het een flinke uitdaging; ze lopen op tegen hun steeds weer terugkerende patronen en verstandelijk is alles te analyseren maarja… hoe dan om te gaan met het gevoel? Hebben ze geleerd van hun vader hoe je over je gevoel moet praten? Wat is “gevoel” eigenlijk?  Was hun vader emotioneel beschikbaar voor ze? Mannen dragen een zware last door van de vader en voorvaders in hun systeem en nu is het tijd om de last terug te geven en weer vrij te mogen zijn.

Neem jij de (emotionele) verantwoordelijkheid om je systeem aan te kijken, om jezelf en jouw voorvaderen maar óók jouw kinderen weer vrij te maken? In deze thema opstelling ben je in een fijne setting met alleen maar mannen (nouja… en ik dan) en ga je de kracht weer ervaren die jij als man zijnde in je hebt; vrij van de last en vol in jouw eigen leven dragend door jouw voorvaderen. 

Tijdens deze workshop zijn we met mannen samen die hun eigen mannenlijn willen helen, iedereen is aanwezig als representant en het moment wijst zelf uit wie ook als vraagsteller zijn eigen mannenlijn krijgt opgesteld. 

Thema opstelling Mannenlijn

Data:  dinsdag 19 september donderdag 19 oktober

Tijd: 18:30 – 22:00

Waar: De Zwanenhof Retraitehuisweg 6 Zenderen

Persoonlijke investering: €50,-

 

 Thema opstellingen: Je plek innemen

Het lijkt zo vanzelfsprekend dat je de juiste plek inneemt maar in de praktijk lijkt het toch een stuk moeilijker. Vaak sta je al vanuit je gezin van herkomst niet op de juiste kind plek; dit kan te maken hebben dat je zorg hebt gedragen voor je broertjes of zusjes, dat je vader of moeder niet (emotioneel) aanwezig was, of misschien is er wel een broertje of zusje vroegtijdig overleden. Wanneer je de juiste plek hebt ingenomen in je gezin van herkomst dan kan de liefde en energie weer stromen. Wanneer je in je gezin van herkomst niet op de juiste plek staat, en je vormt later je eigen gezin dan zie je vaak dat er een terugkerend patroon is of dat je zelf ook niet op de vader of moeder plek staat. 

Tijdens deze thema opstelling zullen we werken met je plek innemen van je gezin van herkomst of van je huidige gezin en kan iedere deelnemer representant zijn en/of vraagsteller. De familiedynamiek wordt zichtbaar in de startopstelling en we zullen altijd eindigen met dat iedereen op de juiste plek komt te staan. Tussen de opstellingen door is er ook ruimte voor vragen en wordt er kennis gedeeld over de essentie van het familiesysteem.

Thema opstelling Je plek innemen

Data:  vrijdag  6 oktober, 3 november, 8 december

Tijd: 09:00 uur  tot +- 13.00 uur 

Waar: De Zwanenhof Retraitehuisweg 6 Zenderen

Persoonlijke investering: €50,-