Agenda

Op dit moment wordt de agenda gevuld met data voor de onderstaande opstellingen. Houd de website in de gaten voor nieuwe data of stuur een bericht via de contactpagina. Voor het inplannen van 1-op-1 systemische coaching kun je altijd contact met me opnemen.

 

Dagworkshop Systemische opstellingen

Tijdens de dagworkshop is er ruimte voor 4 vraagstellers. Tijdens deze dagworkshop is er alle ruimte voor jou om jouw vraag in te brengen zodat we de diepte in kunnen gaan van jouw systeem.

  • Loop je structureel ergens tegen aan?
  • Heb je het gevoel dat je er niet bij hoort?
  • Voel je je niet gezien?
  • Heb je telkens weer dezelfde conflicten op het werk?
  • Tref je continue “de verkeerde partner”?

Dit zijn zomaar even wat vragen die voorbij zijn gekomen tijdens eerdere opstellingen. Als representant zijn deze opstellingen ook zeer waardevol omdat het ook jouw eigen thema’s raakt en je hiermee dus ook jouw eigen familiesysteem kan opschonen.

Tijdens deze periode mag je 2 keer jouw eigen vraagstelling inbrengen en de overige 4 x ben je aanwezig als representant. Er wordt gestart wanneer er voldoende aanmeldingen zijn.

Dagworkshop Systemische opstellingen

Data: 6 & 30 oktober, 27 november, 8 december

Tijd: 10:00 – 16:00 (+-)

Waar: De Zwanenhof Retraitehuisweg 6 Zenderen

Kosten;  Vraagsteller € 90,-  Representant € 35,-

 Essentiegroepen

Vind je de “gewone” opstellingen wat overweldigend en heb je liever een kleinere vaste groep die vertrouwd aanvoelt voor je?  Dan is de “Essentiegroep” wellicht iets voor jou.

Met een vaste groep van 6 personen gaan we de diepte in van jouw systemische dynamieken.

Tijdens deze periode mag je 2 keer jouw eigen vraagstelling inbrengen en de overige 4 x ben je aanwezig als representant. Er wordt gestart wanneer er voldoende aanmeldingen zijn.

Essentiegroep maandag

Data: 3 & 24 oktober, 7 en 21 november, 12 december, 9 januari

Tijd: 10:00 uur – 13:00

Waar: De Zwanenhof Retraitehuisweg 6 Zenderen

Kosten; €295,-

Essentiegroep donderdag

Data: 13 oktober, 3 en 17 november, 1 en 15 december, 12 januari

Tijd: 19:00 – 22:00

Waar: De Zwanenhof Retraitehuisweg 6 Zenderen

Kosten; €295,-

 Thema opstellingen: Vrouwenlijn

De 1e en meest intense relatie die je hebt is die met je moeder. Al vanaf het moment van de zwangerschap zijn jullie onlosmakelijk verbonden met elkaar en draag jij in jou ook haar dynamieken, haar angsten en traumatische gebeurtenissen. Maar niet alleen van jouw moeder maar ook van al jouw voormoeders is er informatie opgeslagen in jou. Heeft een voormoeder een traumatische gebeurtenissen opgelopen en is daardoor haar hart gesloten van de liefde?  Dan heeft jouw voormoeder dit niet doorkunnen geven aan haar kinderen en is jouw moeder misschien ook wel diegene die heeft geleefd met een tekort aan liefde. Geen schuld aan jouw moeder want ook zij heeft alles gegeven wat ze kon geven en als ze meer kon geven dan had ze dat gedaan. 

Deze intense en liefdevolle opstellingen zijn zó nodig voor de vrouwen om met mildheid naar de moeder en voormoeders te kunnen kijken en liefdevol te kunnen eren. We hebben onbewust soms veel gedragen voor onze moeder uit loyaliteit naar haar toe en het is nu tijd om dit terug te geven naar onze moeder en soms wel 6 generaties terug om weer vrij en in liefde te kunnen leven.                           Doe je mee om jou en jouw voormoeders weer vrij te maken en de liefde te laten stromen en je te laten dragen door jouw voormoeders?

Thema opstelling Vrouwenlijn

Data:  11 oktober, 8 november en 13 december

Tijd: 09:00 – 12:00

Waar: De Zwanenhof Retraitehuisweg 6 Zenderen

Kosten: €50,-

 

 Thema opstellingen: Mannenlijn

Gelukkig vinden mannen ook steeds meer de weg naar hun hart en kunnen en durven ze steeds meer te praten over hun rijke innerlijke wereld. Voor de mannen van nu is het een flinke uitdaging; ze lopen op tegen hun steeds weer terugkerende patronen en verstandelijk is alles te analyseren maarja… hoe dan om te gaan met het gevoel? Hebben ze geleerd van hun vader hoe je over je gevoel moet praten? Wat is “gevoel” eigenlijk?  Was hun vader emotioneel beschikbaar voor ze? Mannen dragen een zware last door van de vader en voorvaders in hun systeem en nu is het tijd om de last terug te geven en weer vrij te mogen zijn.

Neem jij de (emotionele) verantwoordelijkheid om je systeem aan te kijken, om jezelf en jouw voorvaderen maar óók jouw kinderen weer vrij te maken? In deze thema opstelling ben je in een fijne setting met alleen maar mannen (nouja… en ik dan) en ga je de kracht weer ervaren die jij als man zijnde in je hebt; vrij van de last en vol in jouw eigen leven dragend door jouw voorvaderen. 

Thema opstelling Mannenlijn

Data:  25 oktober, 15 november en 20 december

Tijd: 19:00 – 22:00

Waar: De Zwanenhof Retraitehuisweg 6 Zenderen

Kosten: €50,-

 

 Thema opstellingen: Je plek innemen

Het lijkt zo vanzelfsprekend dat je de juiste plek inneemt maar in de praktijk lijkt het toch een stuk moeilijker. Vaak sta je al vanuit je gezin van herkomst niet op de juiste kind plek; dit kan te maken hebben dat je zorg hebt gedragen voor je broertjes of zusjes, dat je vader of moeder niet (emotioneel) aanwezig was, of misschien is er wel een broertje of zusje vroegtijdig overleden. Wanneer je de juiste plek hebt ingenomen in je gezin van herkomst dan kan de liefde en energie weer stromen. Wanneer je in je gezin van herkomst niet op de juiste plek staat, en je vormt later je eigen gezin dan zie je vaak dat er een terugkerend patroon is of dat je zelf ook niet op de vader of moeder plek staat. 

Tijdens deze thema opstelling zullen we werken met je plek innemen van je gezin van herkomst of van je huidige gezin en kan iedere deelnemer representant zijn en/of vraagsteller. De familiedynamiek wordt zichtbaar in de startopstelling en we zullen altijd eindigen met dat iedereen op de juiste plek komt te staan. Tussen de opstellingen door is er ook ruimte voor vragen en wordt er kennis gedeeld over de essentie van het familiesysteem.

Thema opstelling Je plek innemen

Data:  2 november en 7 december

Tijd: 09:00 – 12:00

Waar: De Zwanenhof Retraitehuisweg 6 Zenderen

Kosten: €50,-

 

 Welke dynamieken heb ik als zzp’er?

 Ben je aan het twijfelen of je wilt starten als zelfstandige? Of ben je er nog niet helemaal uit welke diensten of producten je wilt aanbieden? Ervaar je bepaalde blokkades, angsten of is de dynamiek met geld niet zoals je wenst?

Tijdens deze ochtend gaan we met een groep (potentiële)  zzp’ers de dynamieken bekijken op werkgebied en krijg je inzichten die je verder gaan helpen met jouw vraagstelling.

Themaopstelling ZZP’er

Data: 30 september, 28 oktober, 25 november, 

Tijd: 09:00 – 12:00

Waar: De Zwanenhof Retraitehuisweg 6 Zenderen

Kosten: €50,-

 

 Ochtend voor de kleine beurs

Leef je met een kleine beurs en wil je toch graag bezig met innerlijk werk? Ik vind het belangrijk dat de heling van het systemische werk óók bereikbaar is voor mensen die even iets minder te besteden hebben. Iedere 2e vrijdag van de maand kun je in Zenderen terecht voor een kleine bijdrage van € 15,- (ongeacht of je vraagsteller of representant bent)

Ochtend voor de kleine beurs

Data: iedere 2e vrijdag van de maand in 2022

Tijd: 09:00 uur – 12:00

Waar: De Zwanenhof Retraitehuisweg 6 Zenderen

 Kosten:  € 15,-