Mijn Innerlijk Werk opstelling

” Innerlijke delen”

 

Wanneer ben je eigenlijk volwassen? En welke eigenschappen horen er juist wel en niet bij volwassene? Natuurlijk heb je de fysieke leeftijd die laat zien wanneer je “volwassen” bent maar hoeveel van ons reageren eigenlijk nog vanuit het gekwetste kinddeel?

Je wilt graag erkenning krijgen van de ander, je houdt de ander verantwoordelijk voor jouw boosheid, je wilt persé gelijk krijgen en blijft de confrontatie opzoeken óf je bent (on) bewust altijd bezig met voorwaarden die je stelt aan relaties. Je kan er wel eens heel erg vermoeid van worden omdat je totaal niet in je kracht staat, niet vanuit je volwassen deel leeft en telkens een slachtofferrol aanneemt voor alles wat je tekort hebt gekregen. Het voelt alsof alles je maar overkomt en het lijkt allemaal zo oneerlijk. 

Tijdens deze opstelling werken we met het speelse kind, het gekwetste kind en het volwassen deel. Zelf ervaren en waarnemen wie van deze 3 eigenlijk telkens de regie heeft en hoe bepalend die is in jouw dagelijkse leven. Heb je nog verbinding met jouw speelse kind? Kun je de pijn voelen van het gekwetste kind en durf je die te troosten? Veel mensen negeren hun gekwetste kinddeel omdat ze niet terug willen naar de pijn en de tekorten van toen, maar het gekwetste kind in jou wil gezien en gevoeld worden. Het wil voor vol aangezien worden en voelen dat het meetelt, niet nog steeds  afgewezen worden  want dat is al zo lang gebeurd.

Wil jij liefdevol de verbinding aangaan met jouw gekwetste kinddeel, en weer de sprankeling voelen van jouw speelse kind? En tegelijkertijd écht voelen hoe jij als volwassene in je kracht komen te staan?

 

Mijn Innerlijk Werk opstelling ; Innerlijke delen
Data:   25 januari, 16 februari, 15 maart
Tijd:  start sessie 09:00 uur / 11:00 uur / 13:00 uur / 15:00 uur
Waar: Landgoed de Zwanenhof – Retraitehuisweg 6 Zenderen
Persoonlijke investering: € 125,-

Meer informatie over de opstelling “Innerlijke delen”?

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met me op via mail@daina.nl .